Παράδοση σε: Ν. Θεσσαλονίκης

XL Ficus Moclame (1,9m)

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Εντυπωσιακός σε μέγεθος και πυκνότητα φυλλώματος ο Ficus Moclame αποτελεί ιδανική επιλογή για να αποκτήσει οποιοσδήποτε εσωτερικός ή και εξωτερικός χώρος ένα φυτό που θυμίζει και είναι στην ουσία ένα πανέμορφο μικρό δέντρο.

Πρόκειται για φυτό με αργή αλλά στσθερή ανάπτυξη.Κερδίζει όμως τις εντυπώσεις με το ολοζώντανο φύλλωμα του που δημιουργεί πλούσιους όγκους πρασίνου. 

Με καταγωγή από την Ν.Ανατολική Ασία και την Ν.Αμερική, ο φίκος monclame είναι ιδανικός για διακόσμηση μεγάλων εσωτερικών χώρων με τον εκκεντρικό του χαρακτήρα και την ιδιαίτερη αισθητική του Τα μικρά ολοστρόγγυλα φυλλαράκια του που αναπτύσσονται συμμετρικά σε κυκλική διάταξη γύρω από τον κεντρικό του κορμό δίνουν μια αίσθηση απόλυτης γεωμετρίας και αποπνέουν έναν ακραίο μινιμαλισμό.

 Λόγω της εμφανισής του δεν χρειάζεται κλάδεμα για να διατηρήσει το αρχικό του όμορφο σχήμα,Ο  monclame επιζητά σημεία με έμμεσο φωτισμό, προστατευμένα, με σταθερή θερμοκρασία όχι λιγότερο απο τους 15 βαθμούς Κελσίου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Τους καλόκαιρινούς μήνες μπορεί να μεταφερθεί σε εξωτερικούς φωτεινούς χώρους, που όμως καλύπτονται αποτελεσματικά από τον έντονο ήλιο.και τον δυνατό άνεμο.99,00 €
To Top