Το Bakara-Flowers.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ατομικής επιχείρησης «ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΜΠΑΚΑΡΑ», που έχει έδρα στην Εγνατία 103, Θεσσαλονίκη, με Τ.Κ. 54635 στην Ελλάδα με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 150697406000 (Α.Φ.Μ.: 116727512, ΔΟΥ: Δ' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, που βρίσκεται στην διεύθυνση Bakara-Flowers.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα Bakara-Flowers.grσυνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. Όροι
Το Ανθοπωλείο Μπακαρά διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το Ανθοπωλείο Μπακαρά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. Περιορισμός ευθύνης
Το Ανθοπωλείο Μπακαρά ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Σε περίπτωση μη διάθεσης κάποιου συγκεκριμένου λουλουδιού, θα αντικατασταθεί με κάποιο παρόμοιο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Αν κάποιο λουλούδι θέλετε οπωσδήποτε να συμπεριληφθεί, αναφέρετε το μέσα από το πεδίο Υπόλοιπα σχόλια στην σελίδα παραγγελίας. Το Ανθοπωλείο Μπακαρά ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ανθοπωλείου Μπακαρά δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το Ανθοπωλείο Μπακαρά ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

3. Υποχρεώσεις Χρήστη
Οι χρήστες των ιστοσελίδων του Bakara-Flowers.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ανθοπωλείο Μπακαρά για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

4. Ασφάλεια
Το Ανθοπωλείο Μπακαρά αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

5. Παραγγελίες προϊόντων
Οι παραγγελίες, εφόσον πραγματοποιηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, παραδίδονται αυθημερόν (εφόσον μπορεί και ο παραλήπτης). Σε διαφορετική περίπτωση, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραδοθεί την ίδια ημέρα, αλλά ενδέχεται να παραδοθούν την επομένη, τις πρωινές ώρες (09:00-13:00). Σε περίπτωση μη διάθεσης κάποιου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Οι φωτογραφίες των προϊόντων απεικονίζουν το προϊόν της περιγραφής όσο καλύτερα γίνεται. Όπου αναφέρονται "λουλούδια εποχής", τα συγκεκριμένα θα αντικαθίστανται με διαφορετικά λουλούδια ανάλογα την εποχή. Τα προϊόντα έρχονται χωρίς βάζο, εκτός αν η περιγραφή αναφέρει κάτι διαφορετικό.

6. Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

7. Παραδόσεις προιόντων
Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται όσο το δυνατόν εγγύτερα χρονικά στην ώρα που έχει επιλέξει ο πελάτης αναλόγως βέβαια πάντα κυκλοφοριακού φόρτου,καιρικών συνθηκών και τυχόν έκτακτων περιστάσεων, από συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης -αν και έχει ειδοποιηθεί για την παράδοση της παραγγελίας- απουσιάζει από το χώρο ή αρνηθεί να παραλάβει την παραγγελία, η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημα και ο παραλήπτης ή αποστολέας έχει τη δυνατότητα παραλαβής από το φυσικό κατάστημα επί της Εγνατία 103, Θεσσαλονίκη, εργάσιμες ημέρες και ώρες. Στην περίπτωση ανθοδέσμης, το μπουκέτο θα διατηρηθεί ως 48 ώρες σε συνθήκες ψύξης ενώ σε περίπτωση φυτού σε γλάστρα η παραγγελία θα διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για τις επόμενες 96 ώρες, για παραλαβή από το κατάστημα. Μετά τη διορία αυτή -48 ώρες για ανθοδέσμες και 96 ώρες για φυτά σε γλάστρες ή συνθέσεις- η παραγγελία ακυρώνεται χωρίς δυνατότητα επιστροφής χρημάτων καθώς πρόκειται για ευπαθή προιόντα. Στην τελική τιμή περιλαμβάνεται μόνο μια απόπειρα παράδοσης παραγγελίας και για οποιαδήποτε τυχόν επιπλέον αποστολή συμφωνηθεί εκ νέου, ο πελάτης επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος δεύτερης μεταφοράς.

To Top