Κωδικός: Rq_

Κόκκινα τριαντάφυλλα Equador - Premium Quality

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Tα ομορφότερα κόκκινα τριαντάφυλλα στον κόσμο,εισαγωγής από την κεντρική Αμερική,σε μια μοναδική ανθοδέσμη 12 τεμαχίων


Ανθοδέσμη από Ecuadorian Red Roses,με μεγάλο άνθος και βαθύ κόκκινο χρώμα,το ομορφότερο κόκκινο τριαντάφυλλο στον κόσμο κατά πολλούς.

Σε αντίθεση με τα τριαντάφυλλα που καλλιεργούνται στην Ολλανδία, την Κολομβία ή την Αφρική, τα τριαντάφυλλα από το Εκουαδόρ (εξ ου και η ονομασία τους) ή Ισημερινός,έχουν μεγαλύτερο μέγεθος και βαθύ εντυπωσιακό χρώμα. Έχουν επίσης μακρύτερα, παχύτερα στελέχη από άλλα είδη τριαντάφυλλων. Στην πραγματικότητα, οι ρίζες του Εκουαδόρ αυξάνονται σε βάθος άνω των πέντε μέτρων. Αυτό οφείλεται κυρίως στις γεωγραφικές και κλιματολογικές συνθήκες στην περιοχή όπου καλλιεργούνται τα τριαντάφυλλα. 

Υπάρχουν δύο παράγοντες που συμβάλλουν σε μεγαλύτερα, μακροχρόνια λουλούδια. Το πρώτο είναι απλή γεωγραφία. Επειδή ο Ισημερινός είναι ισημερινή χώρα, τα λουλούδια λαμβάνουν περισσότερες ώρες φυσικού φωτός από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Ο δεύτερος παράγοντας είναι ότι τα τριαντάφυλλα στον Εκουαδόρ καλλιεργούνται σε μεγάλα υψόμετρα. Τα περισσότερα από τα τριαντάφυλλα της χώρας καλλιεργούνται στην επαρχία Pichincha στα βουνά των Άνδεων, σε υψόμετρο μεταξύ 2.800 και 3.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το υψηλότερο ύψος σημαίνει ότι τα τριαντάφυλλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθούν, λόγω του μεγάλου υψομέτρου. Αυτή η μοναδική κατάσταση δίνει στο φυτό περισσότερο χρόνο για να αναπτύξει τους μίσχους του, καθιστώντας τα τα πιο όμορφα τριαντάφυλλα που έχουν προέλθει από τον κόσμο.

Τα τριαντάφυλλα του Εκουαδόρ αποτελούν πλεονέκτημα για το οικοσύστημα τους καθώς παρέχουν γύρη και νέκταρ σε ζώα όπως οι μέλισσες και οι πεταλούδες. Δεν είναι περίεργο ότι αυτά τα τριαντάφυλλα έχουν γίνει τόσο δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.

Είτε πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίσταση, όπως γιορτή, γενέθλια ή επέτειο, τα τριαντάφυλλα Equador αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα δώρα και φωτίζουν κάθε δωμάτιο με τη χαρούμενη και εντυπωσιακή εμφάνιση τους.

Ποσότητα:
 / Τεμάχιο
45,00 €
To Top