Κωδικός: sr_p

Πετούνια "Night Sky"

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Η φύση προσφέρει τα ωραιότερα σχέδια και χρώματα και πολύ συχνά μας αφήνει με ανοιχτό το στόμα με την ομορφιά της. Εδώ όμως μας κάνει να δούμε κυριολεκτικά… αστεράκια! 

Η “Night Sky Petunia” (ή "πετούνια Galaxy") είναι ένα μαγικό λουλούδι που φέρνει τους γαλαξίες μπροστά στα μάτια μας. Κάθε πέταλο της μοιάζει να έχει επάνω της τον νυχτερινό ουρανό, μακρινούς κόσμους που έρχονται να καθίσουν στη γλάστρα και στον κήπο σου.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό είδος πετούνιας, ένα μωβ λουλούδι που χρειάζεται ζέστη το πρωί και δροσιά το βράδυ για να αναδείξει τα απίστευτα χρώματά του


• Tι πότισμα και λίπανση θέλει


Η συγκεκριμένη πετούνια απαιτεί μεγάλη ηλιοφάνεια και έχει μέτριες απαιτήσεις σε νερό για να μας χαρίσει πλούσια ανθοφορία.


Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε νερό αν και όσες πετούνιες  βρίσκονται σε κρεμαστά καλάθια απαιτούν συχνότερο πότισμα, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, κάθε 1-2 μέρες.

Σχετικά με τη λίπανση,  όταν έχει φυτευτεί στο έδαφος, απαιτείται η προσθήκη λιπάσματος μοναχά μια φορά την άνοιξη και μια φορά στις αρχές του καλοκαιριού. Αντίθετα, σε κρεμαστό καλάθι θα πρέπει να τη λιπαίνετε με υγρό λίπασμα ανθοφορίας τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, από τις αρχές της άνοιξης ως τα τέλη φθινοπώρου.

• Κι ένα μυστικό

Καλό είναι να αφαιρουμε τα αποξηραμένα λουλούδια κατά τα μέσα του καλοκαιριού και να γίνεται ένα ελαφρύ κορφολόγημα  για να ενισχυθεί η ανάπτυξη της και η παραγωγή νεών λουλουδιών μέσα στο φθινόπωρο.


Ποσότητα:
 / Τεμάχιο
20,00 €
To Top